Multimedija – digitalno oglašavanje

Multiformis Vam nudi multimedijalni prikaz i uobličenje najrazličitijeg sadržaja, u svrhu unaprjeđenja poslovanja i otvaranja medijskog prostora prema novim tehnologijama. U prvom redu mislimo na interaktivne površine koje prepoznaju pokret, te pretvaraju interakciju korisnika usluga i prezentaciju Vašeg proizvoda, u igru! Interaktivne tehnologije prepoznavanja pokreta su novina na ovim prostorima, te Vas pozivamo nam se pridružite u pionirskim koracima prema umjetnoj inteligenciji!

Suradnja s našim partnerima se temelji na zajedničkoj podršci i razmjeni znanja. Ukoliko se prepoznajete u našim ciljevima i želite nam se pridružiti u osvajanju najvećih poslovnih tržišta obratite nam se s povjerenjem, jer Multiformis  je jedan od najboljih medija za osvajanje IT svijeta.

Web dizajn

Želimo da Vaš web prostor bude prepoznatljiv i jedinstven, te da zadovolji Vaše potrebe vidljivosti u virtualnom svijetu.

Razvoj – izrada win i web aplikacija

Naše iskustvo i znanje najbolja su garancija usluga razvoja poslovnih aplikacija. U radu koristimo najnovije alate i tehnologije koje biramo ovisno o potrebama i okruženju klijenata, a prema specifikaciji naručitelja. Među naše usluge spada razvoj poslovnih aplikacija, razvoj i podrška upravljanju dokumentima, razvoj aplikacija za mobilne uređaje.

SQA

Multiformis d.o.o. bira partnere među firmama koje žele siguran, efikasan i pouzdan softver, a mi  ih želimo poduprijeti u toj misiji kao eksperti na IT području  svojim znanjem, odlučnošću i iskustvom.

Mrežne instalacije

Nudimo vam kompletnu uslugu umrežavanja vaših računala. Od projektiranja, izvedbe ožičenja, podešavanje mreže, dijeljenje podataka, printera, pristupa Internetu.