Predstavljamo Vam novi način oglašavanja te korak prema umjetnoj inteligenciji – interaktivne tehnologije prepoznavanja pokreta! Ukoliko medijski prostor želite osvojiti prema svjetskim standardima i svoje proizvode usmjeriti prema ciljanim korisnicima na reprezentativan način, odaberite neki od naših proizvoda:

• Multimedijalno ogledalo

Tehnologija koja predstavlja dvije funkcionalnosti u jednoj: reklamni sadržaj (kada je prostor ispred objekta slobodan) i ogledalo (kada se korisnik približi objektu)! Posjetite nas u prostoru caffe bara Žbirac i uvjerite se u diskretan šarm ovog snažnog oglašivačkog alata!

• LCD DMS oglašavanje

DMS je cjelovit i prilagodljiv sustav digitalnog oglašavanja preko IP mreže koji omogućuje lako kreiranje, upravljanje, pristup i oglašavanje visoko kvalitetnim digitalnim sadržajima. Tehnologija koja rabi mrežnu infrastrukturu za slanje ciljane poruke, oglasa ili reklame na udaljene lokacije. Uz pravilan dizajn, stručnu izvedbu i upravljanje, upotrebom digitalnog oglašavanja svaka veća firma može svoje IT resurse pretvoriti u izvor prihoda.

• Interaktivne podne i zidne površine

Sustav pozadinske ili direktne projekcije sastoji se od projektora i projekcijskog holo panela. Holo panel je napravljen od posebnog materijala koji omogućuje jasnu i oštru pozadinsku projekciju i pri uvjetima dnevne svjetlosti. Panel je jednostavan za održavanje i otporan na fizička oštećenja, jednostavno se čisti i lako montira. Moguće ga je montirati na strop, pod, u zid ili jednostavno objesiti u izlog.

• Interaktivni stol – iTouch Bar

iTouch Bar je LCD ili projekcijska stolna površina koja se koristi u suvremenim noćnim klubovima, hotelima, lounge barovima … kako bi na interaktivni i moderan način omogućila reprezentativnost i prvenstvo objektu koji ga koristi.

• iTouch Prozor

iTouch prozor stvara međudjelovanje u stvarnom vremenu između izloga i vašeg kupca. Iako je prostor zatvoren, kupac može uputiti svoje upite na Vašu e-mail adresu preko virtualne tipkovnice.

• Spa

…samo po narudžbi
Za detaljne informacije i usluge o navedenim proizvodima budite slobodni kontaktirati nas!