Multiformis d.o.o. smješten u  Splitu, najbolji je izbor za jedinstveno, snažno i visoko kvalitetno softversko inženjerstvo, web dizajn, osiguranje kvalitete Vašeg softvera  – SQA, te multimediju.

Multiformis d.o.o. je u osnovi tim stručnjaka koji je Vaša garancija da softverski proizvod koji koristite ili na kojem radite bude bolji i sigurniji, ali i prvi na tržištu jer će pratiti svjetske IT standarde i prednosti novih tehnologija.

Područja djelovanja:

• Programiranje Windows  i Web SQL orijentiranih aplikacija temeljenih na .net framework tehnologiji

• Osiguravanje kvalitete proizvoda – SQA

• Mrežne instalacije

• Web dizajn

• Multimedija – Interaktivne tehnologije prepoznavanja pokreta

Multiformis d.o.o. razvija novi vizualno orijentiran programski jezik za sveučilišta, imena ELEMENTA, uz kojeg se mogu vrlo lako naučiti temelji programiranja, algoritmi i programska logika. Dizajniran da bude jednostavan i upotrebljiv, program elementa provesti ce vas kroz sve dijelove programiranja i omogućiti vam brzo učenje svih fundamentalnih principa programiranja.

Multiformis d.o.o. bira partnere među firmama koje žele siguran, efikasan i pouzdan softver, a mi  ih želimo poduprijeti u toj misiji kao eksperti na IT području  svojim znanjem, odlučnošću i iskustvom.

Ukoliko ste prepoznajete u tim ciljevima i želite nam se pridružiti u osvajanju najvećih poslovnih tržišta, obratite nam se s povjerenjem, jer Multiformis  je jedan od najboljih medija za osvajanje IT svijeta. Suradnja s našim partnerima se temelji na zajedničkoj podršci i razmjeni znanja.  Pozivamo Vas da nam se pridružite i uvjeravamo Vas da zajedno možemo ostvariti bolju poslovnu budućnost.